OVER ONS

KLANTGERICHT
GROTE VOORRADEN
SNELLE LEVERINGEN
BETROUWBARE PARTNER

HOUTPLEX B.V.

Al meer dan 45 jaar behoort Houtplex tot één van de meest toonaangevende importeurs van tropisch hardhout in Nederland. Houtplex is onderdeel van de Wood United Group en gevestigd in Haaksbergen. Hier beschikt Houtplex over kantoren en opslagloodsen van 15.000 m2. Daarnaast beschikken wij over een eigen productielocatie 5.000 m2 waar wij kunnen vingerlassen, lamineren, schaven en afkorten.

Een professioneel team van ca. 16 medewerkers staat borg voor een snelle orderbehandeling en levering met een optimale service. Ons streven is om voorraadhoudende artikelen tussen één en drie werkdagen door heel Nederland te leveren. Tevens leveren wij rechtstreeks overboord vanuit de havens in Nederland en België.

Kwaliteit, prijs en dienstverlening staan hoog in het vaandel. Uit vrijwel alle werelddelen selecteren onze inkopers onze producten op kwaliteit, zekerheid en continuïteit.

“SUSTAINABLE BUSINESS ON A GLOBAL SCALE”

WOOD UNITED GROUP

Since 1977

Houtplex is opgericht in 1977 door de heren W. Boone en J. Nijland. Beiden heren hadden hun sporen verdiend bij houtimporteur Polman International B.V. Polman was echter uitsluitend gericht op landelijke grootschalige verkoop voor de grote timmerindustrie. Boone en Nijland zagen een kans voor het leveren aan de kleine en middelgrote houtverbruikers in de regio. In de loop der jaren werd de verkoopcirkel steeds verder uitgebreid en groeide men langzaam naar een landelijke dekking. Na diverse uitbreidingen is Houtplex in 2009 overgenomen door de Wood United Group. Stil staan doen we niet en Houtplex blijft innovatief om op de vraag in de markt in te kunnen spelen.

HOUTPLEX B.V.

UW BETROUWBARE PARTNER

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP